Fixa dina naglar själv

Så klart så kan det vara skönt att gå till en salong och få sina naglar fixade. Men som med mycket annat så kan du med rätt verktyg fixa dina naglar själv hemma vid köksbordet. Det är så klart en investering i en UV nagellampa men när väl den är köpt så kan du snabbt få dina naglar snygga och som gjorda på salong.

En UV nagellampa kan du beställa på nätet och på ett par dagar så kan du göra dina naglar hemma. Det är klart det är lite pyssel med detta men när du väl gjort det ett par gånger så kommer det att gå galant och du kan snabbt få snygga naglar. Som med annat så är förarbetet med dina naglar det som är viktigt. Se till att fila och skulptera dina naglar som du vill ha dom. Att sedan lägga nagelgel och det som du behöver för att få snygga naglar är relativt enkelt.

Här får du enkla tips på hur du fixar till dina naglar hemma:

  • Använd dig av en mjuk nagelborste när du i varmt vatten borstar dina nagelband och naglar. Du kan med fördel borsta upp till två minuter.
  • Med hjälp av en puscher så ska du skjuta tillbaka din nagelband. Var försiktig så du inte skada dina nagelband.
  • Fila den längd som du önskar på dina naglar. Forma också hur du vill att de ska vara. Se till att ha olika grovlekar på filarna
  • Nu ska naglarna poleras för att få ett bra resultat, för bästa resultat välj en trestegspolerare. De ska bli riktigt blanka för att inte torka ut och få nagellacket att fästa bättre.

Nu är det dags att lägga på ditt nagellack och låta UV nagellampan få göra jobbet med att härda ditt nagellack. För bästa resultat så gäller det att använda sig av rätt nagellack för UV lampan som är gjort för att stelna under lampan. Nagelgel kan användas för att forma dina naglar som du vill ha dom.

Lycka till med dina naglar och ditt nagellack.