Ta hand om dina skor på bästa sätt

När du sköter om dina skor på rätt sätt håller de ofta mycket längre och dessutom fortsätter de att vara fina under tiden. På så sätt blir skovård en investering som lönar sig i längden. Exempelvis kan du behöva ta hand om dina skor lite extra under vintern då de ofta blir blöta och smutsiga.

Enkla skovårdstips

Att ägna tid åt skovård behöver inte vara krångligt och ta en massa tid. Det finns en del enkla knep som gör att dina skor håller längre. Regelbunden smörjning och impregnering kommer att förlänga skornas livslängd.

Ett annat tips är att använda ett skohorn. Det kan på ett enkelt sätt förhindra att det uppstår skador i hälen på skorna. Att investera i ett skoblock är ett annat effektivt tips som håller dina skor fina. Ett skoblock är mycket användbart för när dina skor blir blöta. Fyll då först skorna med papper för att torka dem och placera sedan ett skoblock inuti skon så att den behåller sin form.

Följ denna länk för att lära dig mer om hur du tar hand om dina skor på bästa sätt. Här hittar du även alla produkter för skovård som du behöver för att sköta om dina skor.