Fixa frisyren själv

Man kan lära sig det mesta och lite övning så kan man fixa frisyren själv med relativt enkla knep. Klart att om det är fråga om någon större håruppsättning så kanske man bör gå till frisör för att få hjälp. Men många gånger så kan man lösa detta själv.

Skaffa löshår

Se till att skaffa hem löshår som du kan använda dig av när du ska skapa en ny frisyr. Hos pozehair.se så hittar du det du behöver. De har både äkta och syntetiskt löshår som du kan välja bland. De har också de tillbehör och verktyg som du kan vara i behov av för att lyckas bäst med ditt löshår. Detta är perfekt för sig som inte orkar vänta på att ditt egna hår ska växa ut för att kunna skapa fina frisyrer. Det kan under en period i livet vara så att du får ett väldigt torrt och frissigt hår. Kanske till och med att du fäller mycket hår. Då kan det vara skönt att fylla ut med lite extra hår.

Ta hand om ditt hår

Lika väl som du sköter om ditt egna hår så gäller det att du tar hand om ditt löshår. Dock så när förlängningar sitt i så behöver man kanske inte tvätta håret mer än två gånger i veckan, max. Var också försiktigt när du tvättar ditt hår och du har satt i löshår. Du använder vanligt schampo och balsam. Det kan vara bäst att lätt torka med handduk, borsta ur och låta det självtorka. Du kan föna men då med väldigt låg värme. Du kan annars hantera ditt löshår precis som med ditt vanliga hår. Se till att borsta ordentligt då det nästintill aldrig är fint i sig utan behöver verkligen borstas för att få den stil man vill ha på sitt hår.