Hur smyckar du din kropp?

Det blir allt vanligare med att vi tatuerar oss och använder kroppsutsmyckning av olika slag. Att ta hål i öronen är kanske det vanligaste vi gör när vi piercar oss. Men idag så kan det sättas smycken lite varstans på kroppen. Ögonbryn, läppar, näsan och tungan blir de klart synligaste. Det finns även de som piercar bröstvårtor och andra delar på kroppen.

Vilka typ av smycken som används för dessa piercingar ser olika ut från person till person. Det är som med mycket annat fråga om tycke och smak och vad som passar bäst. Om du har piercat naveln så finns det speciella smycken som passar bäst för detta. Se till att din piercing har läkt ordentligt innan du byter ut till ett nytt smycke. Det som sattes dit vid piercingen är ett speciellt läksmycke som inte får tas bort för tidigt.

Det finns andra sätt att smycka sin kropp utan att behöva pierca sig. Förutom hals- och armband så finns det snygga kropps- och hårsmycken som man kan använda sig av. Likaväl som du har en kedja runt din handled så kan du använda detta för att ha runt din fotled. Det finns även snygga magkedjor som kan användas runt din mage och midja. Här kan man variera sig utan att bli låst vid ett ställe där det ska fästas ett smycke.