Microblading

Microblading är en relativt ny teknik som används för att efterlikna det perfekta ögonbrynet. Det är en typ av kosmetisk tatuering där varje strå tatueras för hand och på så sätt får du brynen du tidigare bara kunnat drömma om. Man kan boka online och fråga efter en konsultation, eller om du känner dig redo för att förverkliga ditt drömbryn kan du boka redan nu.

Eftervårdens vikt

En microblade-behandling tar ungefär 1,5 timme, den är helt läkt efter ca 4 veckor och hållbarheten är upp till två år förutsatt att du är noga med eftervården och följer behandlarens rekommendationer. Enkla knep som att undvika syror och smink första veckan och att dagligen använda solskydd från en vecka efter utförd behandling ökar förutsättningarna för att din kosmetiska tatuering håller sig fin och fräsch längre.

Skönhetsbehandlingar

Förutom microblading finns det många andra behandlingar för den som vill unna sig lite extra egentid och omtanke. Oavsett om du vill få hjälp att trolla bort rynkor, tatuera en permanent eyeliner eller få vackra fransar finns det möjlighet. Det finns många noga utvalda behandlingar med utbildade behandlare för allas trygghet. Är du osäker på något kan du alltid kontakta salongen för rådgivning eller en konsultation.