Ta hand om hela dig

Det är viktigt att ta hand om sig själv för att må riktigt bra och det kan göras på flera sätt. Om du vill hitta bra skönhetsprodukter kan du börja med att klicka här. Vi ska här nedan ge dig tips om hur du tar hand om dig själv på ett bra sätt.

Sköt om din hud

Huden är kroppens största organ och den förtjänar att bli väl omhändertagen. Om du verkligen vill veta vad din hudvård innehåller är det en bra idé att göra den själv. Ett bra recept på bodybutter inkluderar kokosolja, mandelolja och bivax. Det ska smältas och sedan röras tills den börjar stelna innan den hälls i en burk. Riktigt enkelt och helt naturligt.

Avsluta med en kroppsskrubb

En kroppsskrubb är ett perfekt sätt att avsluta din hudvårdsrutin med och även en sådan kan du göra själv. Skrubben används för att skrubba bort döda hudceller efter en dusch. Det gör att din hud på ett bättre sätt kan du upp din hudkräm. Ett bra recept på kroppsskrubb innehåller socker, kokosnötolja och lite citronolja. Sockret ger skrubben den grova konsistensen som behövs. Vi hoppas att våra tips ger dig bra tips om hur du tar väl hand om din hud.